Home / FAQ

Frequently asked questions

Gaat de wandeling door bij slechte weersomstandigen?


Bij regenweer gaat 'Magie in 't bos' gewoon door. Lekker ingeduffeld en met regenlaarzen aan wandelen in het bos is nog steeds gezellig!
Wat doe ik best aan?


Je wil genieten van magie in het bos. Natte voeten en koude rillingen zijn niet zo leuk. Hou er rekening mee dat de ondergrond van het bos modderig kan zijn. Wandelschoenen of rubberlaarzen zijn daarom zeker aan te raden, lekker warme kleren zijn dat ook.
Moet ik iets meebrengen?


Een leuk gezelschap en een goed humeur zullen deze magische tocht alleen maar leuker maken. Zaklampen, koplampen en eigen drank mag je thuislaten. De tocht is zeker voldoende uitgelicht. Vergeet ook zeker niet je mondmasker!
Waar start de wandeling?


De wandeling start aan de ingang van de bos waar de straat "Wasseven" stopt.
Toegangstijden?


29&30 oktober start de wandeling om 19u en de laatste bezoekers mogen de wandeling nog starten om 23:30 vanaf 31 oktober tot 7 november start de wandeling om 18u en zullen ook hier de laatste bezoekers hun wandeling mogen starten tot 23:30 De parking zal reeds open zijn 30min voor de aanvang van de wandeling.
Bijkomende maatregelen


We vragen onze bezoekers om ook nog volgende bijkomende maatregelen te respecteren om 'Magie in 't bos' veilig te laten verlopen: • Om de overheid de mogelijkheid te bieden tot contactonderzoek in het kader van COVID-19 willen we je vragen om je tickets voor 'Magie in 't bos' te registreren op naam en met contactgegevens. De persoonlijke registratie van tickets is verplicht. • Blijf thuis als je ziek bent. Geef je je tickets door aan iemand anders? Vergeet dan niet de naam op het ticket te wijzigen! • Door gebruik te maken van je ticket en het betreden van het bos verklaar je in goede gezondheid te verkeren en geen ziektesymptomen te vertonen. • Aan de ingangscontrole zorgen markeringen voor een veilige wachtrij. Er is een aparte in- en uitgang. Aan de inkom wordt de wachtrij ingedeeld in vakken. Bewaar de afstand tot de andere groepen • Respecteer te allen tijde het éénrichtingsverkeer en de de afstandsregel van 1,5 meter met de andere • Het dragen van een mondmasker (+12j) dat de mond en de neus bedekt is verplicht aan de wachtrij van de inkom en als je de 1,5 meter afstand niet kan respecteren naar andere groepen toe. Mondmasker vergeten? Je kan er eentje aankopen aan de ingang • De toiletten hebben een beperkte capaciteit en worden regelmatig ontsmet. Handen wassen is hier verplicht. • Stewards informeren je en kijken toe op de naleving van de nieuwe regels.
Problemen met tickets?


Neem contact op met via 'Contact'. We proberen u zo spoedig mogelijk te helpen.
Kan ik iets van eten of drinken kopen?


Na de wandeling kom je uit op onze "Bosbar" waar je een winters drankje en hapje kan nuttigen in een sfeervolle omgeving.

So why work with us?

JUSTNUTRA helps you every set of the way. Our team will educate you on the best ingredients to make sure it helps your customers achieve their goals. The service you receive here is second to none and we guarantee your satisfaction. 

Flavoring

Experts

We offer the best flavoring in the industry with superior quality ingredients.

Manufacturing capabilities

We can make powders, tablets, liquids, and more with a minimum of 1,500 units

Turnkey

solution

We are your complete solution from formulation, design, manufacturing, and fulfillment.

Gain Knowledge

Stay up to date on key topics in the supplement industry

Follow us!